Please note: our site will be undergoing scheduled maintenance on April 21, 2019, starting at 07:00 UTC and ending at April 22, 2019 04:00 UTC. During this period, you will not be able to log in to your PASS account. To register for PASS Summit, select the Register as Guest option. If you require assistance, please email helpdesk@pass.org. Thank you for your patience.
Sorry, there are no upcoming meetings. Please check back for updates.

ALBANIAN SQL SERVER USERS GROUP

 

Mirë se vini në Ueb Portalin e Grupit të Përdorusve Shqiptarë të SQL Server-it! Ne do të tentojmë t'i mbledhim të gjithë përdoruesit e Microsoft SQL Server për Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe trojet tjera shqiptare.
Me respekt,
Dukagjin Maloku & Betim Drenica

Welcome to the Professional SQL Server User Group. We will try to gather all users of Microsoft SQL Server for Albania, Kosova, Macedonia and other Albanian lands.
Best regards,
Dukagjin Maloku & Betim Drenica

cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids