Albanian SQL Server User Group

Upcoming Events

Next Meeting

Saturday,

March

22

ALSSUG 3

  • In-Person @ Innovation Center of Kosovo Prishtina, Prishtina, Kosovo (map)
  • 09:30 - 13:30 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
  • Language: English

ALSSUG - Albanian SQL Server Users Group do te mbaje takimin e radhes me 22 Mars, me lokacion ne ICK (Innovation Center of Kosovo) ne Prishtine. Ne ngjarjen e radhes do te kemi ligjerime teknike nga foles me pervoje nga fusha te ndryshme qe nuk kufizohen vetem ne SQL Server teknologji. Per me shume ju mirepresim ne diten e ngjarjen por qe paraprakisht do te duhej qe te regjistroheni online duke klikuar ketu.

Shihemi se shpejti ne ICK 

Dukagjin Maloku - Leader of the Albanian SQL Server Users Group (ALSSUG)

Featured Presentation:

KeyNote

Dukagjin Maloku, DBA ALSSUG

Hapja e ngjarjes - Hyrje

About Dukagjin:
DBA

Qasja e te dhenave nga .Net

Florim Maxhuni, Programer Raiffeisen Bank Kosovo

Qasja e te dhenave nga .Net, si nje zhvillues do ta kete mundesine e qasjes ne te dhena nga .Net, alternativa te ndryshe dhe krahasime nga e kaluara dhe sot...

About Florim:
Florimi eshte programer me pervoje shumevjecare bazuar ne C# e cila pervoje ka ne vete projekte te shumta duke perfshire edhe projekte me nderlidhje te databazave bazuar ne SQL Server.

Your SQL Server Databases in Windows Azure

Dukagjin Maloku, SQL Server MVP / DBA ALSSUG

Lot of things that you need to know about SQL Databases in Windows Azure environment!

About Dukagjin:
None

Planifikimi i strategjise se kopjes rezerve per bazat e te dhenave

Donika Bajrami, Zhvilluese e softuerit dhe trajnere per SQL Server Cacttus

Rendesia per nje strategji te rimekembjes Konsideratat per backup Llojet e restore Rekomandimet per strategji te backup-it

About Donika:
Zhvilluese e softuerit dhe trajnere per SQL Server ne Cacttus. Bachelor i shkencave kompjuterike dhe matematikes, Universiteti i Pishtines Duke vijaur studimet Master ne Universitetin per Biznes dhe Teknologji Microsoft Certified Professional Developer, Microsoft Certified IT Professional, Microsoft Certified Technology Specialist MCPD, MCITP, MCTS

Performance Tuning & Query Optimization in SQL Server

Lamir Shkurti, Database Developer

Tools for Performance Tuning What should be used for a good performance What should be used to avoid from bad performance What should be cared when using the Table Hint What should be cared when using the Temp&Variable

About Lamir:
Database Developer MCTS SQL Server 2008 Development, working with SQL Server since 2004 and with lot of the projects combining with C# programming.

ALBANIAN SQL SERVER USERS GROUP

 

Mirë se vini në Ueb Portalin e Grupit të Përdorusve Shqiptarë të SQL Server-it! Ne do të tentojmë t'i mbledhim të gjithë përdoruesit e Microsoft SQL Server për Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe trojet tjera shqiptare.
Me respekt,
Dukagjin Maloku & Betim Drenica

Welcome to the Professional SQL Server User Group. We will try to gather all users of Microsoft SQL Server for Albania, Kosova, Macedonia and other Albanian lands.
Best regards,
Dukagjin Maloku & Betim Drenica

Back to Top
cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids